Varden

Arne Erlandsen: – Feil framstilt

-

Arne Erlandsen føler seg feil framstilt i mediene. – Jeg går ikke rundt og er sur. Jeg er ikke en sånn person, sier Erlandsen til TV 2.

Trenervete­ranen måtte nylig forlate Lillestrøm, en klubb han hadde berget fra nedrykk og sikret cuptriumf.

– Jeg føler at jeg er mye mer ålreit enn det som skrives om meg. Det får jeg ofte beskjed om fra folk utenfra også, at jeg er en veldig hyggelig person. Men jeg blir veldig ofte fremstilt som en fyr som står og kjefter og skriker. Og det er overhodet ikke sånn jeg er, sier Erlandsen.

– Jeg føler rett og slett at ryktet mitt er veldig galt gjennom mediene, forteller 58-åringen.

Lillestrøm fikk for øvrig kjørt seg mot Odd på Skagerak Arena søndag. Skienslage­t vant 3–1 etter å ha dominert store deler av kampen.

Resultatet sto i stil til kampen, og kunne faktisk endt med styggere sifre for LSK.

– Kom bardust på meg

Romerikes Blad, som følger LSK svaert tett, skrev at Erlandsens vaeremåte og vekslende humør var blant årsakene til at han mistet tilliten. Klubblegen­den påpeker at han ikke baerer nag til noen i Åråsen-klubben. – Nei, aldri. Det går ikke an å tenke på den måten. Jeg kan ikke gå rundt og mene at andre tar feil. Det hjelper ingen verdens ting. Jeg har ikke behov for å skylde på noen og må bare ta dette som en laerdom. Men det kom bardust på meg og ble en avslutning som jeg ikke ønsket. Men jeg synes prosessen var ryddig og profesjone­ll, sier Erlandsen til TV 2.

Lillestrøm ledes inntil videre av assistente­n Arild Sundgot. LSK er i alvorlig nedrykksfa­re etter søndagens tap mot Odd. Det er uklart hvem som erstatter Erlandsen på permanent basis.

Kritisk TV 2-ekspert

TV 2-ekspert Jesper Mathisen var søndag svaert kritisk til hvordan LSK-spillerne har respondert etter at Erlandsen ble fjernet som hovedtrene­r.

– Hvor skuffet er du over Lillestrøm som spillergru­ppe? Nå har de fjernet Arne Erlandsen, som visstnok har hatt en del misnøye rundt seg i garderoben – i klubben. Han blir fjernet, da må spillerne steppe opp. Da stilles det jo litt andre krav til de. Men det respondere­r de jo absolutt ikke på. Det de viser i dag, mot et Odd-lag som ikke har vaert kjempegode denne sesongen, det er flaut, sa Mathisen ifølge Nettavisen.

▶ NTB

 ?? FOTO: JAN KÅRE NESS / NTB SCANPIX ?? FEIL FREMSTIL: Arne Erlandsen kjenner seg ikke igjen i det bildet mediene ofte gir av ham.
FOTO: JAN KÅRE NESS / NTB SCANPIX FEIL FREMSTIL: Arne Erlandsen kjenner seg ikke igjen i det bildet mediene ofte gir av ham.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway