Varden

BURSDAGER

-

70 år

Halvor Nykås Ekornrød fyller år i dag, og vi gratulerer så mye! Ønsker deg fine feiringer 2 dager til ende. Bursdagskl­emmerfrahe­lefamilien.

Fyller år

Hipp hipp hurra for deg som fyller år i dag. Du er super kul og verdens beste mamma! Jeg vil ønske deg en super bra dag og en koselig bursdag, med familie og venner! Håper at alle dine ønsker blir oppfylt! Stor klem Amina!

20 år

Eline Reinholdt

Berntz. Vår flotte unge, og alltid blide jente fyller hele 20 år søndag 4. november. 20 år, og i startfasen av det virkelig voksne liv. Jenta med ståpå vilje og har to jobber som hun trives med, og har utfordring­er hver dag. På selve dagen skal hun feire sammen med hele familien hjemme på Herøya. Alle vi som er så kjempeglad i deg ønsker deg en fin dag, og ikke minst i årene som kommer.

18 år

Vitaravoss­hatten. Jan Fredrik blir atten. En knakende kar, vi er heldig som har. Nå får vi ikke sove om natten. Gratulerer med dagen, hilsen pappa og Mailen, søsken, besteforel­dre og familie i Langesund og Larvik.

15 år

Nicholas !15år erduidag,vår kjekke unge mann. Med lyse lokker og øyne blå, sjarmerer du store og små. Du jobber med lekser, trener og står på, og dagen er topp hvis du Sushi kan få! Du er en hjelpsom kar med glimt i øyet og alltid er du pen og ren i tøyet. Stadig vekk legges tøy til vask, for en flott kar som deg vil jo ikke vaere en slask! Vi er stolt av deg, vår flotte gutt, Hurra hurra, en bursdagssa­lutt! Hilsen fra hele gjengen din, pappa, mamma, Mathilde, Emmie og Gabriel! Woff fra Luis.

12 år

Hurra for verdens beste Alina Vårdal Mustad, som fyller 12 år i dag. Gleder oss til å feire deg. Ønsker deg lykke til med ridinga. Du er så flink. Stor bursdagkle­m fra mormor og besten.

8år

Vi vil gratulere

Kristoffer så mye med 8-årsdagen den 4. november! Det blir bursdagsfe­st hele helgen! Mange bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og pusejenta.

7år

Hipp hurra for vårkjaere Maren Emilie Bonstad, som fyller 7år i dag! Stor klem fra Henning, Ida Marie, mamma og pappa.

3år

Olai Ødegård. Verdens fineste Olai blir 3 år! Bursdagshi­lsen fra besten og besta på Ulefoss, pappa og mamma i Bodø.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway