Varden

Gi Odd din støtte på stadion

Søndag spiller Odd årets siste hjemmekamp i Eliteserie­n.

- Berit Rønhaug Røe Odd-supporter

Selv positive meg skjønner at det skal godt gjøres å fylle Skagerak Arena i årets siste hjemmekamp for Odd-gutta mot Stabaek på søndag. Etter en sesong som har vaert helt elendig, ifølge mange. For meg har den ikke vaert det. Siden mars måned med unntak av en bortekamp 18. mars, har jeg fulgt Odd-gutta land og strand rundt. Det har vaert en fantastisk reise, også i år. Resultatme­ssig har det gått opp og ned, men sånn er det å vaere supporter. I mot- og medgang, faktisk enda mer i motgang.

For kamp er og blir best på stadion, det er det liten tvil om. Fotball er underholdn­ing, følelser, ja det engasjerer. Derfor vil det svinge litt i publikumst­allet når ikke resultaten­e går helt Odds vei, som på vårparten i år. Jeg ville ikke vaert en kamp, opplevelse eller en bortetur foruten. Det er det som er så herlig når du er supporter.

Jeg oppfordrer alle Odd-supportere til å møte opp på stadion på søndag. Odd-gutta trenger den 12. manns positive støtte. Ja den er det bare du og jeg som kan gi de, faktisk. Vi kan sikte mot en finfin femteplass, i årets eliteserie det kan også bli en niendeplas­s.

«Heia Odd–Odd for alltid, uansett–beste laget rett og slett».

 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? KAMP ER BEST PÅ STADION: Jeg oppfordrer alle Odd-supportere til å møte opp på stadion på søndag, skriver Berit Rønhaug Røe i dette leserinnle­gget. Her, sammen med Odds trener Dag-Eilev Fagermo og midtbanesp­iller Fredrik Nordkvelle i et bilde fra juli i fjor.
FOTO: PÅL LUNDSHOLT KAMP ER BEST PÅ STADION: Jeg oppfordrer alle Odd-supportere til å møte opp på stadion på søndag, skriver Berit Rønhaug Røe i dette leserinnle­gget. Her, sammen med Odds trener Dag-Eilev Fagermo og midtbanesp­iller Fredrik Nordkvelle i et bilde fra juli i fjor.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway