Varden

Denne øya ble det kamp om

-

–Viharmerke­tatmangefl­er enn normalt tar kontakt, og inntrykket er at det nå har blitt ekstra aktuelt for å skaffe seg hytte i Norge. Jeg tror sommeren, som også ble ganske så fin vaermessig, har fått mange til å tenke at det å feriere i Norge på sin egen hytte faktisk er ganske så fint. Så inntrykket er at det et større marked, altså at mange fler kjemper om hyttene, sier en av Kragerøs mange meglere, Astri Ellegård-Jacobsen hos advokatfir­maet Opthun AS.

– Trenger tid

Midgard

Nesten prisantydn­ing

&

Nylig solgte hun en hytte som ligger på en egen liten holme, Lyngholmen, ute i Sauøysund i skjaergård­en i Kragerø.

– Eiendommen har ligget ute noen måneder, men det har vaert stor interesse både før, under og etter sommeren. Men nå er det en del som er ferske i «hyttegamet», og som kanskje trenger litt tid på å tenke seg om. Så derfor har prosessen tatt litt ekstra tid. Men det kom inn flere bud under budrunden, sier megleren.

Prisantydn­ingen var satt til 9,9 millioner kroner. Megleren sier at summen endte «i naerheten».

– Den ble solgt litt under prisantydn­ing, men selger var

 ?? FOTO: MIDGAARD & OPTHUN ?? SLO TIL: Lyngholmen i Sauøysund i Kragerø har blitt møtt av en enorm interessen. Nå er den solgt.
FOTO: MIDGAARD & OPTHUN SLO TIL: Lyngholmen i Sauøysund i Kragerø har blitt møtt av en enorm interessen. Nå er den solgt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway