Nehéz csata előtt a VSK

A legutóbbi fordulóban vesztesen hagyták el a játékteret hazai szurkolóik előtt a Nagyváradi VSK férfikosarasai. Szombaton ismételnek?

Bihari Naplo - - SPORT - SZÁNTÓ SÁNDOR

Igaz, nagyon jó kolozsvári gárdától kapott ki a VSK U, ám meg is nyerhették volna a mérkőzést, ha nem idétlenkednek Franklinék. Holnap este a Piteşti-i BCM U látogat Vá- radra, miután a hétközi fordulóból a beharangozott Târgu Jiu-i találkozó elmaradt a házigazda ellenfél nemzetközi kupaszereplése miatt. A találkozó 19.15 órakor kezdődik az Antonio Alexe sportarénában, s a VSK tagjai kivétel nélkül mind egészségesen várják a kezdő sípszót. Egy belépőjegy ára 10 lej, a gyerekek díjmentesen tekinthetik meg a találkozót.

Jegyárusítás

A Nagyváradi VSK kosárlabda-szakosztályának vezetősége a jövőben változtatni akar a belépőjegyek árusítása és elosztása terén. Saját kezükbe veszik az árusítást, mégpedig úgy, hogy az érdekeltek elővételben is megvásárolhassák a belépőket. A jegyekhez a klub székhelyén, a Teleki (Primăriei) utca 3. szám alatt hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 9 és 15 óra között, pénteken pedig 9 és 13 óra között juthatnak hozzá az igénylők. A jegyek a mérkőzés színhelyén, az Antonio Alexe arénában is megvásárolhatók másfél órával a meccsek kezdete előtt.

Holnap este a Piteşti-i BCM U lesz a Nagyváradi VSK vendége

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.