Meglepetés nélkül, Csokaly a bajnok Székelyhídon!

Az utolsó fordulóra maradt a döntés az ötödik Mini Bajnokok Ligájában, a Székelyhídon zajlott teremlabdarúgó-bajnokságon, hiszen matematikailag még Csanálos is lehetett volna első!

Bihari Naplo - - SPORT -

A múlt héten rendezett fordulóval véget ért Székelyhídon a Mini Bajnokok Ligája teremlabdarúgó-bajnokság. A bajnoki cím sorsa ekkor dőlt el, akár még a Csanálos is lehetett volna első. Ehhez „mindössze” annyi kellett volna, hogy nyerjék meg meccsüket az Adonyi Ifjak ellen, Csokaly pedig kapjon ki Érkeserűtől. Végül egyik sem jött össze, hisz Csanálos hiába vezetett már 3–1 re is, végül 7–4-re az adonyiak nyertek, így öszszességében utóbbiak megérdemelten lettek másodikok. Ezzel az eredménnyel a torna utolsó meccse, tét nélkülivé vált, viszont annál látványosabb és élvezetesebb lett, ami nagyban köszönhető volt a keserűiek bátor, gólra törő játékának is. Az Interstecs végül 8–2-re nyert, megvédve tavalyi bajnoki címét.

Szabálymódosítások lesznek

Sajnos a Diószegi Juventus most sem jelent meg, a Roma FC újabb meglepetés győzelmet szerzett, a diószegiekkel felálló Éradony pedig szintén távol maradt az utolsó fordulótól, így a dobogóról is lemaradt! A szervezők, megelőzve a hasonló eseteket, már jövőre minden egyes távolmaradó csapattól pontokat vonnak majd le, még akkor is, ha öszszességében idén ez nem befolyásolta a végső helyezéseket…

A szervezők – Erdei Imre és Todoszi Miklós – a díjkiosztó során természetesen nem feledkeztek meg a játékvezetőkről, Csorba Gézáról és Kaszoni Györgyről sem és idén is boldogan jegyezték meg, hogy ezúttal is megúszták a csapatok komolyabb sérülések nélkül a meccseket és ugye ez az egyik legfonto- sabb. Nem marad más hátra: „jövőre, veletek, ugyanekkor, ugyanitt!”

Tavalyi címét megvédve, a Csokalyi Interstecs nyerte a 2017/18-as székelyhídi Mini Bajnokok Ligája teremlabdarúgó-bajnokságot

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.