Elfogták szombaton a szökött rabot

A Făcliei utca környékén fogták el azt a rabot, aki egy nappal korábban szökött meg egy Nagyváradhoz tartozó külső munkavégzési pontról.

Bihari Naplo - - NAPRAKÉSZ -

A nagyváradi börtön közleménye szerint Félegyházi Sándort múlt szombaton18.30 óra körül fogták el a Nagyváradon. A 32 éves férfit lopás miatt két év börtönbüntetésre ítélték el. A szökés körülményeinek kivizsgálása folyamatban van. Sajtóinformációk szerint a férfi megpróbált elmenekülni, körülbelül 10 rendőr ment ki a helyszínre 5 autóval. Az elítélt több kerítésen ugrott át menekülés közben, azonban a rendőrök sikerült elkapják – mondta egy szemtanú. Egy másik szemtanú a Szilvásban ült, a Körös-parton, amikor hallotta, hogy a rendőrök kiabálnak, erre figyelt fel – az elítélt a fák között szaladt, majd átugrott egy kerítésen, ő maga is utána eredt, a kezén egy kisebb sérülést is szenvedett. A szemtanú szerint az elítélt egy bokorban bújt el. A szemtanúknak azt az információját, hogy az elítélt valóban el akart szökni, Alina Dinu, a Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője erősítette meg.

Sajtóinformációk szerint Félegyházi Sándor pénteken több elítélttel együtt az Auchan bevásárlóközponthoz közel dolgozott, a börtön részéről egy személy felügyelt rájuk. Egy lebontásra váró épületben voltak dél körül, az eső miatt, a felügyelő ott vette észre, hogy egy személy hiányzik.

Félegyházi Sándor pénteken szökött meg

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.