Horgászok fesztiválját rendezték

Első alkalommal szervezték meg a Fishing Days Oradea horgászok fesztiválját, vásár, finom ételek és jó hangulat jellemezte a hétvégét.

Bihari Naplo - - AKTUÁLIS - TÖRŐ ENIKŐ

Szombat délelőtt kezdődött az április 14–15. között zajlott Fishing Days rendezvény, melynek célja az volt, hogy a helyi és megyei sporthorgászok számára egy szórakoztató hétvégét biztosítsanak. A „Sport és szenvedély” mottót viselő eseményt a nagyváradi Nicolae Bălcescu Parkban szervezték meg. Az egész hét vége során nyitva állt a vásár, melyen különleges helyi ételeket, hagyományos ruhákat, édességeket, kézműves termékeket és egyéb különlegességeket lehetett vásárolni, illetve ételstandok is voltak, ahol helyben készítettek finom ételeket és csapolták a hideg söröket. A gyermekekre is gondoltak, ezért külön játszórészt hoztak létre, ahol gumivár, kisvonat és körhinta várta őket. Az egész hét vége folyamán lehettet tombolát vásárolni, a nyer- tesek neveit vasárnap késő délután közölték.

Horgásztak is

A fesztivál első napján, szombaton a horgászat és az azzal kapcsolatos dolgok kerültek középpontba, főzőversenyt és gyermekek számára horgászversenyt szerveztek, valamint a délutáni órákban a fellépők a jó hangulatról is gondoskodtak.

Vasárnap, a fesztivál második napja Tavaszti Fesztivál elnevezéssel folytatódott, a délutáni órákban a Muzsika Koktél Beával című TV-műsor Nagyváradra érkezett, több fellépő állt színpadra, videófelvételeket, koncertfelvételeket készítettek. Színpadra lépett 15 sztárfellépő: Insect, Roby Köszi Köszi, Kocsis Janka, Tomy, Páli Petra, Doree Yanni, Chee, Rádics Márk, Tony, Két Haver, Vass Ignác, Pui Béla, Várhegyi Gábor és Donka Niki, valamint a Dreamers Group.

A vadászok is „elvegyültek” a sporthorgászok között: nemcsak pecázni, lőni is lehetett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.