Dombóvári István könyvbemutatója

Április 21-én 18 órától a nagyváradi Gekko Pubban mutatja be a Félkövér és a Pisti vagyok, ments ki innen című köteteit az ismert magyarországi humorista, Dombóvári István.

Bihari Naplo - - MAGAZIN -

Dombóvári István, a népszerű humorista, műsorvezető, a Dumaszínház és a Showder Klub állandó fellépője, a Bihar megyei MIDESZ és a Gekko Pub közös szervezésében, hozzánk is elhozza tavaly megjelent két új kötetét, melyek a Félkövér, és a Pisti vagyok, ments ki innen címet viselik. A Félkövér című kötetében bemutatja küzdelmeit saját testsúlyával, ami gyakorlatilag születése óta tart. Közel két mázsát mozgatott már fel és le a testén, s közben másodállásban élte az életét. Ezt az életutat, amelyet számtalan gyorsan felszívódó, káros szénhidrát szegélyezett, járhatjuk be most a szerzővel, aki nem garantál fogyást a könyv végére – de legalább addig sem eszünk, amíg olvassuk. Csak a jókedv ne fogyjon!

A Pisti vagyok, ments ki innen egy komikus és szórakoztató, ugyanakkor elgondolkod- tató regénye. Pisti átlagos magyar férfi. Vidékről kerül fel Pestre, nincsenek kimagasló képességei, de nagy reményekkel vág neki az életnek. Nagyratörő álmai vannak, karrierre és igaz szerelemre vágyik, de a sors valahogy mindig keresztbe tesz neki, mindig mást kap az élettől, mint amire számít. Főleg pofonokat, de Pistinek helyén van a szíve és az esze, csak azért se adja fel, végigcsinál mindent. Szó szerint végig.

Meghívók igényelhetők

A könyvbemutatóra szeretettel várunk minden érdeklődőt április 21-én, szombaton 18 órától a nagyváradi Gekko Pubba (Tudor Vladimirescu 40. szám.). A belépés díjtalan, meghívókat a Gekko Pub bárjánál lehet igényelni minden nap 17 óra után. A helyek száma korlátozott! Az esemény médiapartnere a Bihari Napló.

Dombóvári István mutatja be köteteit Nagyváradon április 21-én

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.