Újabb adomány a vállalkozónőktől

Bihari Naplo - - NAPRAKÉSZ -

A Magyar Vállalkozónők Egyesülete újabb adományt nyújtott át a Hajléktalan Családok Sürgősségi Befogadó Központjának, amelyet a Bihar Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság működtet. Mint ismere- tes tavaly decemberben az egyesület gyűjtést szervezett karácsony közeledtével a befogadóközpont számára is, akkor fogalmazták meg az otthon lakói azon kérésüket, hogy ha egy mód van rá próbáljuk őket lábbelikkel is segíteni, mert nagyon nagy a hiány belőle.

Az elmúlt héten Székely Éva vállalkozó, az egyesület egyik alapító tagjának közvetítésével egy debreceni cég felajánlott mintegy 50 pár férfi cipőt a központ számára. A cipők Nagyváradra szállítását is Székely Éva biztosította. A hajléktalan szálló lakói nem csak a debreceni adománynak örülhettek, hiszen TankSzigeti Ildikó vállalkozó is mintegy 100 pár női cipőt adományozott a központnaak!

Az adomány átadásánál jelen volt Tank-Szigeti Ildikó, a Magyar Vállalkozónők Egyesületének elnöke, Pető Dalma ügyvezető elnök és Székely Éva alapító tag.

Cipőket adományoztak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.