Edzésnek beillő összecsapáson nyertek

Csíki Hírlap - - SPORT -

A címvédő magyar női vízilabda-válogatott 32–5-ös győzelmet aratott a török csapat felett a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek 2. fordulójában. Bíró Attila együttese – amely a nyitókörben 13–9-re kikapott a házigazda spanyoloktól – könnyed, átmozgató edzésnek beillő összecsapáson nyert.

Nemcsak az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, hanem a barcelonai vízilabda Európa- bajnokság női tornáján is rendeztek vasárnap egy francia–horvát összecsapást, s akárcsak Moszkvában, a katalán fővárosban is francia győzelem született. Eredmények, csoportkör, 2. forduló.

A- c s o p o r t : Gör ö g or - s z á g – Ol a s z o r s z á g 7–6, Hollandia–Izrael 20–2 és Franciaország–Horvátország 17– 6. csoport állása: 1. Hollandia és Görögország 6-6 pont, 3. Olaszország és Franciaország 3-3, 5. Hor-

Avátország és Izrael 0-0.

B-csoport: Magyarország–Törökország 32–5 (8–1, 5–1, 9–1, 10– 2), Spanyolország–Németország 27–2 és Oroszország–Szerbia 27– 2. A csoport állása: 1. Spanyolország és Oroszország 6-6 pont, 3. Magyarország és Németország 3-3, Szerbia és Törökország 0-0. A magyar csapat ma délután fél 5-től a szerbek ellen folytatja szereplését. A csoportokból az első négy jut a negyeddöntőbe.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.