Rețe­tă în pași

Femeia - - SUMAR -

4 ouă 170 g za­hăr tos 200 g făi­nă ½ pa­chet cu praf de copt 60 ml ulei 200 ml smântână pen­tru frișcă + 100 ml pen­tru de­cor 250 g smântână acră 80 g za­hăr pu­dră 3 foi de ge­la­ti­nă 100 g gem de ci­reșe 350 g ci­reșe 4 lin­guri cu cre­mă de alu­ne 50 g ci­o­co­la­tă al­bă frun­ze de men­tă 1

Ames­te­că ouă­le cu za­hă­rul tos, încor­po­re­a­ză făi­na cer­nu­tă împreu­nă cu pra­ful de copt, ulei­ul și 40 ml de apă. Toar­nă com­po­ziția într-o ta­vă ta­pe­ta­tă cu hârtie de copt și dă-o la cup­tor pen­tru 35 de mi­nu­te la 180 de gra­de. Du­pă ce s-a ră­cit, taie bla­tul în ju­mă­tăți, pe ori­zon­ta­lă.

2

Ba­te smântâna pen­tru frișcă, adau­gă smântâna acră, za­hă­rul pu­dră, ge­la­ti­na hi­dra­ta­tă con­form in­stru­cți­u­ni­lor pro­du­că­to­ru­lui. Ames­te­că bine.

3

Unge o ju­mă­ta­te de blat cu ge­mul de ci­reșe, apoi um­plu­tu­ra și înfi­ge din loc în loc ci­reșe­le fă­ră sâmburi. Aco­pe­ră cu al doi­lea blat, toar­nă dea­su­pra ci­o­co­la­ta cu alu­ne și întin­de-o cu ate­nție. De­co­re­a­ză cu ci­reșe, ful­gi de ci­o­co­la­tă, moțuri de frișcă bă­tu­tă și frun­ze de men­tă.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.