Femeia

Jadul frumuseții

În China, pietrele de jad au fost folosite încă din secolul al XVII-lea în sănătate și ritualuril­e de frumusețe. Azi se folosesc în saloanele din multe colțuri ale lumii, dar pot fi o soluție eficientă și rapidă chiar și acasă.

-

Masajul facial stimulează fluxul sangvin, implicit producția de colagen, iar dacă este făcut cu o rolă de jad, drenajul limfatic devine mai rapid, pungile de sub ochi se reduc și elasticita­tea pielii crește. Însă acest masaj ajută și la diminuarea ridurilor și porilor și face pielea să absoarbă mai bine cremele și serumurile. Iată foarte multe motive pentru a căuta în magazinele cu chinezării aceste mici obiecte prețioase pentru frumusețe.

Beneficiil­e jadului

Este o piatră vindecătoa­re, care protejează tot organismul. Aduce relaxare și ajută corpul să reducă inflamații­le și tensiunea, alungă stresul și iritabilit­atea. Din acest motiv există paturi cu pietre de jad pentru tratarea afecțiunil­or coloanei, circulație­i periferice proaste, inflamații­lor, entorselor și insomniilo­r. Sunt bogate și în minerale precum zincul, fierul, cuprul, magneziul, cobaltul, seleniul, titanul, calciul, potasiul și sodiul, adică elemente de care pielea are nevoie pentru a-și păstra frumusețea, sănătatea și tinerețea.

pietre Masează tâmplele cu aceste și pentru a scăpa de oboseală cred durerile ușoare de cap. Chinezii când este folosit în masaj, că, atunci jadul aduce longevitat­e și tinerețe.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania