Gyergyói színész a beugró

Kolozsi Kilián a Magyarország, szeretlek! műsorban

Gyergyói Hírlap - - MAGAZIN - GERGELY IMRE

Kolozsi Kilián, a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház volt színésze és igazgatója lesz a népszerű vetélkedő-műsor egyik csapatkapitánya vasárnap este, és egy márciusi adásban is.

ADuna Televízió vetélkedőjének egyik felvétele előtt rendkívüli helyzetet kellett megoldania a műsor stábjának, mivel Harsányi Levente, az egyik csapatkapitány váratlanul kórházba került, így nem tudott részt venni a Magyarország, szeretlek! forgatásán. Kolozsi Kilián, a Család-barát egyik mű- sorvezetője helyettesítette Leventét a két adás felvételén.

„Hirtelen érkezett a felkérés, de az egész stáb rendkívül segítőkész volt, nagyon megkönynyítették a dolgomat. Rátonyi Krisztával is hamar megtaláltuk az összhangot, partner volt mindenben, pedig még nem dolgoztunk együtt korábban. Lát- szik, hogy kiváló csapatot alkotnak Szente Vajk műsorvezetővel. Már nagyon várom, hogy lássam az epizódokat a televízióban” – mondta Kilián, akit február 18-án és március 4-én 20.40-től láthatnak a nézők a Duna Televízióban.

„Köszönöm Kiliánnak, hogy helyettesített. Szerencsére most már jól vagyok, meggyógyultam, és bár egy epekővel könynyebben, de újra munkába álltam” – mondta Harsányi Levente, aki a Magyarország, szeretlek! március 11-i adásában tér vissza újra a képernyőre.

FOTÓ: MTVA

Kolozsi KIilián a piros csapat kapitányaként

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.