Usképző edzőtábor zajlik

Gyergyói Hírlap - - T -

gesek, ügyesek és lelk a gyermekek és fiataa gyergyószentmiklósi ópályán zajló, focikaszóló felkészítőn részt Kantár Szilárd UEFA es nemzetközi kapusetésével közel 20 kaa használja ki a leheogy egy elismert szakől lesse el a „szakma”

FC által szervezett ba többnyire gyergyólósi sportolók jelente van maroshévízi kaésztvevők között. Fonaz átlagéletkor igencsony, tehát számos ek szeretne egyszer us lenni. Az intenzív att a labda pontos kin, a magas labdákra ésben kapnak nélkün ismereteket de a já tő legjobb döntések meghozatalában is segít számukra a tá sek folyamán lehetőségük van kipróbálni több modern techni képzését szolgálják a legfelkészültebb akadémiákon.

Elsősorban a gyergyó szentmiklósi labdarúgás fejlődése a cél a kapustábor megszervezésével – mondta el Puskás István, a Jövő FC vezetője. A lehetőséggel pedig éltek is a hálóőr-reménységek. 2009-ben születettektől egészen 16 éves korúakig vannak résztvevői a tábornak. Legtöbben helybéliek, de jöttek Szárhegyről is. Egy kiskapus Zetelakáról, egy pedig egyenesen Nagyváradról érkezett. Vannak, akik már nem először használják ki az alkalmat a fejlődésre, hiszen ez már a harmadik ilyen edzőtábor Gyergyószentmiklóson. A gyakorlásnak versenyjellege is van. Az a kapus, aki a legjobban teljesít, egy igazi just4keepers kapuskesztyűt kap ajándékba a ma délután záruló edzéssorozat végén.

FOTÓ: JÖVŐ FC

Van mit tanulni az elismert kapusedzőtől

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.