Az olvasó véleménye

Gyergyói Hírlap - - SZÓRAKOZÁS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Nagyon szép látvány volt húsvét vasárnapján, ahogyan megjöttek a határkerülők a Szent István templomhoz. De annál csúnyább látvány volt, hogy amikor a menet megállt, és jöttek a beszédek, a férfiak otthagyták a szekereket, és „megrohamozták” az élelmiszerüzlet hátsó felét, aztán a szemközti kerítés mellett sorfalat állva végezték el a szükségleteiket. Nem volt szép látvány, az biztos.

Tisztelettel egy bucsini lakos, aki az ablakból látta az egészet

Bár elmúlt húsvét, én még mindig azon tusakodom, hogy a tyúk volt-e előbb vagy a tojás. Pontosabban a férfiak mondtak le locsolási szokásaikról, vagy a nők vették el a kedvüket azzal, hogy elkezdték bezárogatni ajtajukat? Most ott tartok az eszmefuttatásban, hogy igen, a nők okolhatóak elsősorban, másodsorban viszont a férfiak. Az ajtózárás ugyanis annak oka, hogy nem a nőket megtisztelni érkeztek sokan a férfiak közül, hanem félrészegen mecseregni. Ebből pedig egy nő sem kér. Ha tévedek, igazítsanak ki.

Ismeretlen

KÖNCZEY ELEMÉR: AKTUÁLIS

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.