Az olvasó véleménye

Gyergyói Hírlap - - SZÓRAKOZÁS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Régebben lenéztünk másokat (nem mondom kiket, mindenki tudja) hogy műveletlenek, rendetlenek, nem tudnak viselkedni. Most a szégyen fog el. Ditró patakába a sok mocskot nem máshonnan hozta a víz, nem idegenek hajigálták bele, hanem „becsületes, tisztességes” jó ditrói emberek.

Egy ditrói

Örvendek, hogy vannak még jólnevelt fiatalok. A tegnap az egyik gyergyószentmiklósi cukrászda teraszán kávéztam, és amikor távoztam, ott felejtettem a pénztárcámat az asztalon. Nemsokára két fiatal szaladt utánam, egy lány és egy fiú. Ránézésre 16-17 évesek, és hozták a pénztárcát, úgy ahogy találták, benne pénzemmel és aktáimmal. Ez nagyon jól esett. Szerettem volna megajándékozni őket valamivel, de köszönték, és mondták, hogy nem fogadják el, nem azért hozták vissza. Sajnálom, hogy nem kérdeztem meg a nevüket, mert azt is ideírnám, hogy más is megtudja, hogy milyen tisztességesek. Szüleik büszkék lehetnek rájuk. Köszönöm mégegyszer.

Ismeretlen

KÖNCZEY ELEMÉR: KITARTÁS

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.