Eredő a családoknak

Gyergyói Hírlap - - AKTUÁLIS -

apostól tizenkét éves ig mindenkit váreikkel együtt, színes ő programokra, a Csesaládi Fesztiválra, mártonba – üzenik a a gyergyószéki csaláesz mesebeli birodaűveskedés, bábelőadááz, sportolási lehetőség

élmények, közös kihíozatos szabadidős tea család minden tagőségi együtt töltött idő személyiségfejlesztés kínálatban. A fesztivál–15. között kerül sor, de érdemes helyet foglalrban e három napot fogánítani. „A Cseperedők sztivál világát néhány kben aktív családanya elhívatott pedagógus ál. Saját gyerekeinket nesok más cseperedő kisára is nap mind nap moa ismertük fel napjaink kségletét: a családi kört minőségi szabadidőt” ozzák meg magukat és szervezők. zentmártonban találhaFejlesztő Központ arellegű, parkos udvarágtető események ígéresztiválunk három napan programokat kínáyek a családot erősítik, ényekkel gazdagítják. hogy a közös nagy kaz együtt megoldott kivégigizgult közös ka tolós délutánok, az együtt végigbulizott koncertek és elbotorkált táncok, az együtt követett bábelőadások a nyár felejthetetlen élményei lesznek. Ezek a vidám percek olyan meghitt élményekkel gazdagítják a gyermeket, amelyek segítik őt családjában és közösségében értékes emberré cseperedni” – olvasható a meghívóban, illetve a https://cseperedok.weebly.com honlapon, további hasznos információkkal együtt.

Csak néhány ízelítő felnőtteknek a programokból, a „szülőmegőrzőn” túl: Bálint Lídia: Gyermekek a családi rendszerben a csillagjegyek szerint – Ikertalálkozó, Molnár Annamária, pszihológus: Schultz relaxációs technikák, Fejér Tünde: Mesefejtés felnőtteknek Fejér Zsuzsa: ételbemutató venc kerti és fűszernövényeink, Juventutti Alapitvány: Biztonságosabb online. A legkisebb résztvevőkkel érkező szülők kipróbálhatják a baba-mama jógát, hordozós találkozó résztvevői lehetnek vagy meseösvényen indulhatnak családi kalandtúrára. A workshopok korosztályok szerint változnak, az ovisoknak népi játékok, mézeskalács-készítés és lovas terápia szerepel a kínálatban. A 6–8 évesek turmixokat készítenek, báboznak, fafajtákkal ismerkednek, a 9–11 évesek az autómodellezésbe, üvegfestésbe, fafaragásba is belekóstolhatnak. Az apukák sem fognak unatkozni, gyerkőceikkel közös játékok mellett a többi apukával közös kikapcsolódás is ígérkezik.

FOTÓ: GYULAFEHÉRVÁRI CARITAS

Szülő és gyerek kapcsolatának fejlesztése garantált a Cseperedőben

FOTÓ: UNIKORNIS DIÁKKÖR

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.