Álázva jutott tovább a VSK

Egy gólt láthatott a gyergyói közönség

Gyergyói Hírlap - - T - GERGELY IMRE

s mérkőzésen szerezte meg a továbbjuyergyószentmiklósi VSK a labdarúgó RoKupa megyei szakaszának elődöntőjébe. A Attila által irányított gyergyóiak esélyt sem z ellenfél maroshévízieknek, és 8–3-as met arattak. Az elődöntőben jövő szerdán ól a Balánbányai Bányásszal játszik a VSK ószentmiklóson.

da délutáni felhőszaás is segített, a páállapota és a kellehűlt levegő együtt retelt teremtett ahhoz, mérkőzést láthasson a száz fős közönség a entmiklósi pályán. És alakult. A VSK csapata megtett, hogy a nézők kozzanak. Már az eln vezetést szereztek a k, és aztán sorban jötk. A félidőben 4–2 volt ény. Akadt, aki ennek még aggódott, mondván, helyzetkihasználásoük figyelembe, akkor a íziek lényegesen sikeHárom, kaput eltaláló és ebből az egyik 11-es) két gólt, míg a VSK jánégy addigi találat mel- lett legalább hármat még lőhettek volna. Nagyszerű helyzeteket alakítottak ki és puskáztak el. Aztán a második félidőben kiderült, félelemre semmi ok, folytatódott az, ami az első 45 percben zajlott. Gólhelyzet-sorozat a hévízi kapu előtt és pár kósza ellentámadás az ellenfél részéről. Az helyzetkihasználás aránya sem változott. Szebbnél szebb gólokkal alakult ki a 8–3-as végeredmény.

Gyergyószentmiklósi VSK– Maroshévízi Pro Mureșul 8– 3 (4– 2), gólszerzők: Gergely Róbert (1.), Korpos Tihamér (17.), Flavius Cioata (28.), Andrei Țepeș (37., 77.), Tankó Levente (62., 83.), Szőcs László (90Ă3.), i l letve Kercsó László ( 31.), Silviu Tararache (45.), Vasilică Crăciun (67.)

Szerdán következik az elődöntő

A Románia Kupa megyei szakaszának elődöntőjében a Gyergyószentmiklósi VSK a Balánbányai Bányásszal találkozik. A „bányászok” izgalmas mérkőzésen jutottak a legjobb négy közé. A Csík körzeti labdarúgó-bajnokság élén álló Csicsói Ezüstfenyővel vívott mérkőzésen 2– 2-es rendes játékidő után egy, a 108. percben esett góllal vívták ki a győzelmet. A másik ágon a címvédő keresztúriaknak nem okozott gondot az elődöntőbe jutás. Csicsói Ezüstfenyő– Balánbányai Bányász 2–3 (1–1, 2–2, 0–1) – hoszszabbítás után, gólszerzők: Gabriel Doltea (14.), György Csaba (77.), illetve Ciprian Mitocaru (28., 70., 108.) Betfalvi Küküllő– Székelykeresztúri Egyesülés 2– 6 (1– 1), gólszerzők: Lukács Zoltán (17.) és Tibódi József (84.), illetve Vékás Barna (14. és 71.), Kovács Ákos (49. és 89.), Báró István (66. és 68.). A Farkaslaki SE– Udvarhelyi Roseal mérkőzést június 13-án rendezik.

FOTÓ: GERGELY IMRE

A játékban és eredményességben is jobban teljesített ellenfelénél a Gyergyói VSK

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.