Az olvasó véleménye

Gyergyói Hírlap - - SZÓRAKOZÁS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Nem rossz döntés, hogy lebontassák a garázsokat a közterületekről, lám milyen más lett a kilátás a bölcsőde előtt is, pedig csak néhány faépítménnyel lett kevesebb a felszólítás után. Már megszokta a szemünk a sok viskót, fel sem tűnik, hogy mennyire ronda képet mutatnak, de egy idegen, ha arra téved, biztos azt gondolja, hogy valami régészeti lelőhelyen van. Jó lenne, ha végre minden ilyen tákolmányt lebontanának, és a helyükre normális kinézetű parkolókat alakítanának ki. Két legyet egy csapásra!

P. András

Be kell lássuk, hogy bármennyire szükségtelennek tartották egyesek a június elsejei hivatalos szabadnapot, igenis van haszna annak, hogy a szülők együtt tölthetik gyermekeikkel ezt az ünnepet. A múlt pénteken rendesen jó volt látni, milyen sokan vettek részt a városi gyermeknapon, anyukák, apukák szurkoltak a versenyző kicsiknek. A korábbi években erre nem mindenkinek adódott lehetőség.

Egy nagymama

KÖNCZEY ELEMÉR: SEGÉLYSZOLGÁLAT

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.