O mușcă­tu­ră for­mi­da­bi­lă

National Geographic Romania - - Viziuni -

Ja­gua­rii au cea mai pu­ter­ni­că mușcă­tu­ră – în ra­port cu di­men­si­u­nea lor – din­tre toa­te fe­li­ne­le mari. Vână­tori agi­li atât pe us­cat, cât și în apă și cu fălci care pot tăia di­rect prin os, ja­gua­rii se pot hrăni cu pra­dă cu ar­mu­ră ce va­ria­ză de la ta­tu la cai­ma­nii apa­rent im­pe­ne­tra­bi­li.

MONICA SERRANO, NGM; SHELLEY SPERRY ILUSTRAȚIE: MAURICIO ANTÓN. SUR­SE: ADAM HARTSTONE-ROSE, UNI­VER­SI­TA­TEA DIN SOUTH CAROLINA; ANTHO­NY HERREL, MUZEUL DE IS­TO­RIE NA­TU­RA­LĂ, PARIS; HOWARD QUIGLEY, PAN­THE­RA

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.