Lytatódik a Szuperliga

N szinten asztalhoz állnak az udvarhelyi sportolók

Udvarhelyi Híradó - - T - ZÁTYI TIBOR

lung Muscel lesz azdája csütörférfi asztaliteuperliga második nak, az A divíziesztercén, míg a ósok Buzăuban játszani. Mindigában érdekelt yudvarhely.

perl iga első tornája n az ISK-FSK csapata dik helyen áll a nyolcbajnokságban. A hét véi három napjuk lesz a hiszen e torna eredapján dől el, hogy ki lsóházi, illetve a felsőszásba. Sajnos az udk nem a legkedvezőbb kel indulnak, ugyanis nert Andrást betegség külözniük kell. Az ISKtagja, Cservik KrisztiTibor, Tamás Szabolcs y István edző-játékos észségesen és elszán- tan áll neki a feladatnak. A felsőházi rájátszást érő negyedik helytől csupán egy ponttal van lemaradva a csapat, Beszterce és Sepsiszentgyörgy azonos pontszámmal előzi meg. Csütörtökön Câmpulung, Kolozsvár és Sepsiszentgyörgy lesz az ellenfél, pénteken Konstanca és a bajnok Mioveni ellen játsza- nak, szombaton pedig Craiova és Beszterce következik.

A decemberi átigazolási időszakban pár csapatnál történtek változások, Câmpulungra igazolt az ifjúsági csapat-világbajnokságon bronzérmet szerzett Oprea, a sereghajtó Craiova pedig szinte teljesen átalakult, többek között a szentgyörgyiek legjobb embere is hozzájuk igazolt. A jelenleg hetedik helyen tanyázó Kolozsvár a többszörös görög válogatott Tsziokasz játékára is számíthat, így az első forduló után kialakult táblázat nagyot változhat ezen a hétvégén.

Az A divízióban a Jenei Barnabás, Vetésy Norbert és Karácsony Dániel alkotta csapat Besztercén áll asztalhoz, kiegészülve Görgényi Levente edző-játékossal. A Fit.Feel színeiben játszó fiatalok a hetedik helyről várják a folytatást a tizenhat csapatos bajnokságban. Bukarestből a CSTA, a Steaua és a CSS Ilfov, továbbá Fălticeni, Jászvásár, Câmpulung II., valamint a Kolozsvári VSK lesznek az ellenfelek.

A harmadosztályban Mózes Gyula, Sánduly Levente, Geréb Attila és a télen igazolt kézdivásárhelyi Medvés Antal utazik Buzăuba, a jelenleg ötödik helyen álló csapatnak reális esélye van elcsípni a rájátszást. Itt az ellenfél Giurgiu, Gyulafehérvár, Temesvár, Focșani, Chiajna, Călărași és a Bukaresti ACTT lesz.

ARCHÍV FELVÉTEL: PÁL ÁRPÁD

Fejér-Konnert András betegség miatt nem tudott a csapattal tartani

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.