A szentpéteri tekések nyerték a bajnokságot

Udvarhelyi Híradó - - T -

Lejárt az ötödik alkalommal megrendezett Homoród menti tekebajnokság, amelyen ezúttal hat csapat vett részt. A verseny tavaly decemberben kezdődött, és múlt hét végén járt le. Összesen tíz fordulót rendeztek, és ezúttal a Homoródszentpéteri Homoród végzett az élen. A címvédő, az előző négy kiírást megnyert Szentpáli Radica második lett. A Városfalvi Ifjúság és az Oklándi Rika egyaránt 12 pontot gyűjtött, ezért a végső helyezésnél az egymás elleni eredményt vették alapul, ebben pedig az Ifjúság bizonyult jobbnak.

A csapatbajnokság végeredménye: 1. Homoródszentpéteri Homoród 27 pont, 2. Homoródszentpáli Radica 24, 3. Városfalvi Egres 15, 4. Városfalvi Ifjúság 12, 5. Oklándi Rika 12, 6. Recsenyédi Kapus 0.

Egyéniben Imre Endre lett az első (Szentpáli Radica) 1768 fával, őt – akárcsak tavaly és tavalyelőtt – Bathó Áron (Szentpéteri Öregfiúk) követte 1732 fával, míg a harmadik helyen id. Csáka Csaba ( Városfalvi Egres) végzett 1715 fával. Az ifjúságiaknál a Városfalvi Fiatalok tekései zártak az első háromban: Csáka Nándor (1683 fa), ifj. Csáka Csaba (1624 fa) és Godra Tamás (1620 fa).

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.