Az olvasó véleménye

Udvarhelyi Híradó - - PULZUS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Szörnyű, hogy milyen sok gyerek beteg, de a szülők így is hordozzák őket mindenhová. Nem csoda, hogy a napköziben, iskolában megfertőzik egymást! Ha beteg a gyermek, gyógyszert kell szednie, akkor pedig otthon kellene hagyni. A tanítónőnek, óvónőnek sem volna szabad fogadnia őket. Nemcsak másokra kell gondolni, de a beteg gyerekeknek is érdeke, hogy ne vigyék közösségbe.

Egy aggódó nagyszülő

Az biztos, hogy nem lesz egyszerű pótolni Verestóyt mint igazi karakteres politikust. Én inkább attól tartok, hogy elkezdődnek a hatalmi harcok, és aki oda kerül, az tényleges munka helyett mihamarabb megszedné magát. Tuti, hogy egy ember nem tudja összefogni az RMDSZ-t, s ha nincs otthon a gazda, akkor az egerek is cincogni fognak. Ne legyen igazam!

RMDSZ-es

Minden cikkben azt olvasni, hogy elvándorol a fiatalság, nincs ki dolgozzon, de majd egy-egy út feljavításával, egy-egy kultúrotthon rendbetételével mindent megoldunk, már jönnek is haza. Nem ez a megoldás, kedves vezetők. Nagyobb fizetéseket, jobb megélhetést kell biztosítani a helyieknek, és akkor kiürülnek az angliai eperföldek. És ez a vállalkozóknak is szól! Persze szükség van a felújításokra is, de nekem ne mondja senki, hogy egy fiatal a lerobbant kultúr miatt töri össze magát külföldön.

Egy csalódott választó

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.