Ét csapattal kevesebb

Változtak az SZFC célkitűzései

Udvarhelyi Híradó - - T - PÁL GÁBOR

árom csapapadt a Székelyelyi FC, az FK reda és a Kézhelyi KSE csoak mezőnye. Két megyei együttes a labdarúgó 3. s csoportjából: osport és az Valea Mărului.

ségvetésünk jelentősen gcsappant, és ez nem gedi, hogy folytassuk. nzünk, és a játékosok elhagyta a klubot. Ilyen yek között értesítettük a et a visszalépésünkjuk, de ez a helyzet” – a a Liga2.ro-nak Florin a, Valea Mărului polgárA másik Galac megyei a Metalosport kilépése ban sejthető volt. A bajő felében minden mecssztesként hagyták el a ndössze két gólt rúgtak, kaptak. Dorin Butunoiu, öke még reménykedett, támogató segítségével efejezniük a pontvadáehetetlen, hogy folytasnokságot. Maradunk az apatunkkal, amellyel jól a megyei bajnokságban. esz a folytatás, meglátzínűleg beiratkozunk az – mondta el Butunoiu. indkét csapat a bajnokk lejártával lép vissza, eddigi eredményeik megmaradnak, a továbbiakban pedig minden meccsüket zöld asztalnál 3–0-ra nyeri az ellenfelük. Az első tavaszi fordulóban így játék nélkül jut három pont birtokába az FK Csíkszereda, amelynek épp szombaton kellett volna fogadnia az Avântul Valea Măruluit. Március végén sem kell majd játszania a csíki együttesnek, a 19. fordulóban a Metalosport lett volna az ellenfél, szintén Csíkszeredában. A Kézdivásárhelyi KSE két héttel korábban fejezi be a bajnokságot, mivel épp az utolsó fordulókban kellett volna találkoznia a visszalépett csapatokkal. A Székelyudvarhelyi FC két hosszú kiszállást úszott meg: március közepére volt időzítve a Metalosport (18. forduló) és április közepére az Avântul Valea Mărului (23. forduló) elleni meccse. E hét végén viszont játszani fog a csapat, szombaton 15 órától a Szászhermányi FC vendége lesz.

„Két hosszú kiszállással kevesebb lesz tavasszal, de ez nem változtatott a helyzetünkön, legalább a CSM Pașcani-t meg kell előznünk. Ha a hátramaradt meccsekkel elérjük, hogy 27–30 pontunk legyen, akkor nem lesz gond a bennmaradással. A viszszalépett csapatoktól kapott pontokkal 15-nél járunk, még egy ugyanennyire van szükségünk” – mondta Mészáros Alpár, az SZFC edzője.

FOTÓ: BARABÁS ÁKOS

Történelmi sikert aratott az SZFC a Metalosport ellen, a 3. fordulóban 14–0-ra nyert

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.