Vítették a turnét

Udvarhelyi Híradó - - ORAJÁNLÓ -

g Stones No Filter című k újabb tizenegy eurósát jelentette be hétfőn s – írja az MTI. dás brit zenekar máúlius 8. között fellép Írn, Nagy-Britanniában, zágban, Franciaországyelországban és Csehn. A koncerthelyszínek n Dublin (május 17.), május 22.), Manchester, h, Cardiff, Marseille és cseh fővárosban, ahol 90-ben koncertezett, a nany repülőtéren július l az együttes. A jegyek -étől vásárolhatók meg, zági koncertre 1900 kodulnak az árak. Június erlini Olimpiai Stadinius 30-án a stuttgarti Arénában ad koncera. gger, Keith Richards, Watts és Ronnie Wood Közép és Dél Ameri is színpadra álltak. Tavaly őszszel indították el No Filter című turnéjukat, melynek keretében szeptemberben és októberben tizenhárom európai helyszínen léptek fel, például Hamburgban, Münchenben, Zürichben, Barcelonában, Amszterdamban és Párizsban. A koncerteken a veterán rockerek sok klasszikus slágerüket eljátsszák, köztük a Gimme Sheltert, a Paint it Blacket, a Jumpin’ Jack Flash-t és a Brown Sugart is, de minden estére tartogatnak meglepetésdalt is.

A Rolling Stones 2016-ban tizenegy év szünet után adta ki huszonharmadik stúdióalbumát. A Blue & Lonesome című lemezzel a zenekar bluesos gyökereihez tért vissza.

A Mick Jagger által vezetett négyes brigád utoljára 2006-ban turnézott Európában az A Bigger Bang nevű világ körüli koncertsorozat keretein belül, amely harminc fellépésen keresztül

FORRÁS: YOUTUBE.COM

A No Filter-turné plakátja

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.