Az olvasó véleménye

Udvarhelyi Híradó - - PULZUS -

Azokat az üzeneteket jelentetjük meg, esetenként rövidítve, amelyek közölhetõ nyelven íródtak, személyiségi jogokat nem sértenek, a köz figyelmére érdemesek. Szerkesztõségünk nem vállal felelõsséget az üzenetek tartalmáért, a küldõk telefonszámait nem jegyezzük.

Többen is lehettek volna a Csanády-megemlékezésen, hiszen a székely himnuszt neki köszönhetjük. Ne csak énekeljük, hanem adjuk meg a tiszteletet az írójának is! Még jó, hogy van, aki egyáltalán a megemlékezést megszervezze, mert különben még siralmasabb lenne a helyzet. Hol van a fiatalság?

Egy részvevő

Mások is eljöhettek volna ismerkedni a nagymedeséri kosaras bálba. Minden tökéletes volt, otthonosság, szórakozás, találkozás, jókedv. Olyan kevesen vagytok a faluban, örvendeni kellene, hogy adódik ilyen lehetőség. Jó, hogy vannak őslakók és új lakók, akik tesznek a faluért, a közösségért, és ez a jó. Várjuk a következő találkozást!

Hazajárók

Gratulálok a bözsefalvi szemetelők lebuktatójának! Sokan szidják a drónosokat, de ugye, hogy néha milyen hasznos tud lenni? Ha minden faluban lenne pár ember, akinek ez a hobbija, hamar megtisztulna a környék nemcsak a hulladéktól, hanem az ilyen szemetektől is, mint akik most lebuktak.

Ismeretlen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.