Dombi a javából – stand up comedy a Jazzben

Vásárhelyi Hírlap - - MAGAZIN - SZ. CS. E.

Küldetése eljuttatni a nevetést bárhová, ahol igény van rá – mondja saját magáról Dombóvári István, aki a péntek esti marosvásárhelyi stand up comedy-est sztárfellépője.

A budapesti Dumaszínház a marosvásárhelyi Hallgatói Önkormányzat, valamint a Jazz & Blues Club társszervezésében zajlik a Dombi a javából című est, amely Dombóvári István és Bellus István közös produkciója. Az est házigazdája András Előd.

A magyarországi ismert humorista, Dombóvári István 2005 óta tevékenykedik a magyar hu- mor területén, amely, úgy érzi, az egyik legnehezebb, mégis talán az egyik legszebb műfaj. Fábry Sándor tanácsára kerekedett fel és meg sem állt a Godot Kávéházig, ahol akkoriban kezdődtek el az első one-man show-k. Azóta nagyon sok minden történt. A Dumaszínház tagjaként kollégáival együtt megismertették és megkedveltették az országgal a stand up comedy műfaját és eljutottak számos nagyvárosba és kistelepülésre egyaránt. A Dumaszínházak egyre bővülő köre mellett rendszeresen hallhatóak az MR1 Kossuth Rádió Kaba- réklub című műsorában és láthatóak az Rtl Klub Showder Klub című műsorában, ahol hétfő esténként milliókat sikerül a képernyők elé ültetniük. „Az én küldetésem továbbra is eljuttatni a nevetést, bárhová ahol igény van rá” – állítja saját magáról a humorista, aki péntek este Marosvásárhelyen nevettet. 18 órától a Jazz & Blues Clubban várnak minden kedves kacagni vágyó időset és fiatalt, fiút és lányt. A stand upestre a belépő 25 lejbe kerül. Asztalt foglalni a 0724-400 322-es telefonszámon lehet!

Küldetése eljuttatni a nevetést bárhová, ahol igény van rá

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Romania

© PressReader. All rights reserved.