Momenti po kojima ćemo (zauvek) pamtiti Egzit 2016.

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

Bi i prođe Egzit 2016. u vidu velikog praska. Umorni egzitaši su pokupili svoje krpice i preselili se na plažu Jaz, gde ih čeka Sea Dance festival, a sa sobom su poneli mnogo dobrih uspomena.

SPEKTAKL - U pokušaju da izdvojimo neke od najudarnijih momenata na tek završenom festivalu, našli smo se u velikom problemu, jer je sve bilo dobro. Ipak, jedan od najspektakularnijih momenata, koji će samo još jednom uvrstiti Egzit na spisak najboljih svetskih festivala, bio je nastup

Dejvida Gete.

SVA TA MASA

Naš najdraži pik je masa.

Ljudi nikada u većem broju, nikad raspoloženiji i nikad više ljubavi. Bez mnogo incidenata, sa malo više alkohola, učinili su i ovaj Egzit nezaboravnim. Ne možemo zanemariti i modni momenat. Žene su masovno nosile cvetne venčiće na glavi, a bodi-pejnt se video na svakoj drugoj pripadnici nežnijeg pola. Šarenili su se egzitaši, a pod svetlima reflektora to je postala prava vesela magija. Sa druge strane, muškarci su bili daleko inventivniji. Kostimi superjunaka, najčudnije kape i naočari, najnespojiviji odevni komadi prošetani su Tvrđavom.

GLASNI GETA

Fantastično ozvučenje koje prati di-džeja na svakoj turneji i koje košta oko milion evra potpuno je završilo posao, jer Tvrđava skoro nije videla tako precizan, dobar i sjajan nastup. Fjužn stejdž takođe nije izneverio očekivanja, pa je treći najbolji nastup bio, potpuno iznenađujuće, Božo Vrećo. Donositelj sevdaha oduvao je Fjužn i zaslužio da se nađe u našem tekstu. Iako je Robin Šulc u poslednjem trenutku otkazao nastup na Dens areni, Niki Romero je utešio sve ucveljene fanove ovog stejdža. Zato, aplauz za Nikija.

BANDŽI

Fantastičan deo festivala bio je izdignuti podijum koji je mogao da posluži kao bandži skok, s tim što ste u ovom slučaju padali na udoban sunđer, a klaberi željni provoda vrckajući su čekali u redu za ovu zabavnu atrakciju.

Atrakcija: Bandži džamping

Jedan od najspektakularnijih momenata Egzita bio je nastup Dejvida Gete

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.