Šanel hoće da ga fotka: I mi seksi hirurga za trku imamo

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA - N. Košak

Doktor Nenad Josipović (35) počeo je studije medicine u Beogradu, a plastičnu i estetsku hirurgiju specijalizovao u Nemačkoj. Kada ne operiše, Josipović radi kao model.

DOKTOR - U poslednje vreme se na društvenim mrežama često mogu videti lekari koji i te kako dobro izgledaju. Zato se postavlja pitanje da li svaki plastičar treba da bude dobar frajer s obzirom na to da radi na ulepšavanju ljudi?

- Plastični i estetski hirurzi ne moraju da budu dobrog izgleda, ali mislim da je očekivanje mnogih pacijenata da hirurg koji stoji ispred njih ima i sam neki dodir sa estetikom, ma u kom obliku to bilo. Ako veruješ u ono što radiš, onda će ti se i javiti želja da umešaš igle i noževe na svom telu - kaže Josipović za “24 sata” i dodaje da često dobija poslovne ponude za foto-sešne, često ih zbog posla i odbija, a ovih dana ga očekuje snimanje, i to za Šanel!

Josipović je dugi niz godina u tom poslu. Na početku karijere nije imao mogućnosti da se bavi onim što njega konkretno najviše zanima - plastična i estetska hirurgija.

- Moj početak je bio kao i svačiji početak, užasno naporan. Bio sam mlad, neiskusan i u kavezu punom gladnih lavova koji se bore za isti cilj. Konkurencija je velika u ovom poslu, mnogi žele da specijaliziraju plastičnu hirurgiju, a mesta je veoma malo. Teško je dobiti mesto na plastičnoj hirurgiji, a naročito kada ste stranac u Nemačkoj, gde sam studirao i gde danas radim priča Beograđanin.

Kao najvažniju stvar u poslu navodi poverenje pacijenta, jer ako se ono izgubi, teško može da se povrati.

- Najlepši osećaj za nekog hirurga je videti lice zadovoljnog pacijenta. To je konkretno za mene najveća nagrada i ono što motiviše i daje snagu da svakog jutra ustanem u šest, kao i da dalje radim, napredujem, usavršavam se objašnjava doktor Josipović.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.