"Godinu dana spremam

24 Sata (Serbia) - - SP -

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 20 časova igraju prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Valete sa Malte. Crvenobeli su juče otputovali na gostovanje, a Miodrag Božović je poveo 20 igrača, uključujući i najnovije pojačanje Pabla Mučea.

START - Defanzivac Zvezde Luis Ibanjez priznao je pre odlaska da ekipa nije 100 odsto spremna, ali da će svejedno dati sve od sebe da pobedi.

- Super se osećamo, konačno smo dočekali i taj dan. Vredno smo radili i jedva čekamo da počne utakmica. Ovo je ono što smo dugo sanjali. Još nismo 100 odsto spremni, ali bićemo top posle dve, tri utakmice. Sada razmišljamo samo o narednom rivalu, to je jedino što treba da nas zanima. Svaka utakmica će biti teška i moraćemo da idemo korak po korak - kazao je Ibanjez.

Čuvar mreže crveno-belih David Kahriman je istakao kako je ceo tim vrlo uzbuđen i da su sa nestrpljenjem čekali početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Jedva čekamo da počnu utakmice. Godinu dana smo radili za ovo i spremali ekipu. Moramo maksimalno da uđemo u svaki meč, bez obzira na to ko nam je protivnik. Na nama je da postavimo stvari na svoje mesto, nametnemo naš

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.