Brz kao vetar: Ove cice je Ronaldo jurio i - sustigao

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - Nr/gn

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo, koji je sa reprezentacijom Portugala preksinoć osvojio titulu prvaka Evrope, poznat je po svojoj burnoj ljubavnoj istoriji isto koliko i po talentu na terenu. Ronaldo je izlazio sa mnogim atraktivnim lepoticama, uglavnom manekenkama, a ovo su neke od njegovih najatraktivnijih izabranica.

IZBOR - Sigurno je da je njegov život obeležila lepa manekenka Irina Šajk. Raskid je bio buran, spekulacija je bilo mnogo, a Ronaldo ju je čak izbacio iz filma o svom životu iako su bili zajedno čak pet godina.

Pre Irine, Kristijana su jurile serijske zavodnice fudbalera. Tako je glumica italijanskog i brazilskog porekla Karina

Baki pozirala za

"Plejboj", ali i za njegove oči

2007. godine.

Navodno su se kratko zabavljali i 2009.

Ronaldo navodno nije zaobišao ili njega nije zaobišla Imodžen Tomas, koja je, šuška se, imala svojih pet minuta sa Ronaldom. Ova rijaliti zvezda poznata je po tome što voli fudbalere, ali ne toliko kao Rafaela Fiko, njena “koleginica po Kristijanu”. Rafaela je zavela nestašnog Marija Balotelija, s kojim ima i dete, ali je manje poznato da je bila u vezi i sa Ronaldom.

Pošto zli jezici optužuju Portugalca da je sportski starletan, ne čudi da su jednom prilikom on i Kim Kardašijan uspeli da se sretnu u Madridu. Jedna zanosna plavuša s kojom ga povezuju je i Marija Šarapova, mada sudeći po njenoj (ne) sreći od ljubavnog života, samo joj je još ovaj serijski zavodnik falio! Poslednje osvajanje zlatnog fudbalera je navodno manekenka Čansa Taskin. Zgodna brineta je u intervjuu za jednu tursku televiziju priznala da se redovno čuje sa Ronaldom, čime je samo podgrejala spekulacije da su u vezi.

RAFAELA FIKO

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.