Si dens: Utiske iz NS-a sredite na putu za Jaz

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ - A. Kalaba

Petak Subota Nedelja

15/22 14/19 15/22

Utiske s Egzita mnogi će sabirati - na putu za Jaz, gde se u četvrtak parti avantura nastavlja Sea Dance festivalom. Evo šta sve treba da znate kad se zaputite u Crnu Goru.

ŽURKA - Velika žurka sa više od šest bina kreće 14. jula i nastavlja se naredna tri dana i noći, sa najzabavnijim dnevnim žurkama na pesku na Dance Paradise bini. Ima onih koji idu samo zbog specifične atmosfere žurki na plaži, ali pretpostavljamo da odluka da nastavite Egzit Avanturu u Crnoj Gori pada tek kad vidite ko su hedlajneri.

Svakako najzvučnije ime ovogodišnjeg festivala je Skrillex, jedna od najznačajnijih muzičkih ikona današnjice, koji će nastupiti već prve večeri. Sa ukupno osam osvojenih Gremi nagrada, Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektronske muzike, a po broju fanova na društvenim mrežama prešišao je i Madonu. Za nastup na Sea Danceu najavio je ekskluzivni audio-vizuelni spektakl, a znajući njega - očekujte žurku za pamćenje.

Zanimljivo je da će scenu ovog puta, između ostalih, podeliti i sa Zomboyem, koji je po mnogima njegov jedini pravi naslednik, a na glavnoj Sea dance bini videćemo ga u samoj završnici 16. jula. U međuvremenu, neće biti predaha - i drugi hedlajneri dolaze spremni da ovu žurku učine vrelom i uzbudljivom.

Sumrak čekamo uz specijalni “sunset set” belgijskog hitmejkera Lost Frequencies, koji se proslavio letnjim hitovima “Are you with me” i “Reality” (14. jul), a južnoafrička superzvezda Black Coffee časti svojim najfinijim haus zvukom (14. jul). Andy C održaće drum and bass lekciju kao “najbolji DNB DJ svih vremena” (15. jul), a Stereo MC's, čiji su koncerti uvek šou svoje vrste (15. jul), spreman je da vas još jednom obori s nogu. Sister Bliss će nas zavesti Faithless setom (15. jul), britanska grupa Hurts donosi “Wonderful Life” uz novitete s albuma “Surrender” (16. jul), a stiže i “čarobnjak iz Detroita” Džef Mils (16. jul)...

Sledeći momenat su karte - ako još niste nabavili svoju, aktuelna cena je 4.990 dinara, a biće ih moguće kupiti i na festivalskim blagajnama na Jazu tokom trajanja festivala. Smeštaj imate - kamp je u samom festivalskom prostoru, otvara se danas i radi sve do 20. jula, a cena boravka će tokom trajanja festivala biti 35 evra. Sve dodatne detalje o organizovanom prevozu i smeštaju nađite na: seadancefestival.me.

Aktuelna cena karte je 4.990 dinara, kamp se nalazi u samom festivalskom prostoru (otvara se danas i radi do 20. jula), a cena

boravka je 35 evra

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.