Najlepša teniserka sveta rekla "da" nemačkom kapitenu!

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - A. Čanović / D. Rakočević

Naša nabolja teniserka Ana Ivanović (28) rekla je juče u gradskoj većnici u Veneciji sudbonosno “da“Bastijanu Švajnštajgeru (31). Za danas je zakazano crkveno venčanje.

VESELO - Najlepša teniserka sveta udala se za kapitena nemačke fudbalske reprezentacije, a građansko venčanje obavljeno je u gradskoj većnici, Palati Kavali u Veneciji. Par je iz hotela u kojem je smešten stigao gondolom.

Ana je blistala u skromnoj beloj venčanici, sa jednostavnom puštenom kosom niz leđa i običnim belim salonkama. Bastijan se odlučio za sportsko letnje plavo odelo.

Ana je za kumu izabrala srpsku plivačicu Miroslavu Najdanovski. Njih dve upoznale su se 2008. godine na Olimpijskim igrama u Pekingu i od tada su nerazdvojne. Bastijanov kum bio je Feliks Nojrojter, poznati skijaš, inače fudbalerov blizak prijatelj.

Ceremonija venčanja trajala je 25 minuta, a slavlje je nastavljeno u hotelu sa sedam zvezdica “Aman Kanal grande”, u kojem su se pre njih venčali Džordž i Amal Kluni. Ovo zdanje datira još iz 16. veka. Prva bračna noć u luksuznom apartmanu “Tiepolo” koštaće ih 5.000 evra. Ana i Švajni su rezervisali ceo hotel na tri dana za sebe i svoje goste. Gala svadba koštaće oko milion evra.

Sa mladencima se veselio gotovo ceo Bastijanov tim i saigrači, između ostalih Lukas Podolski i Tomas Miler, kao i selektor Joakim Lev, ali i legenda Uli Henes. Počasni gosti bili su Anini roditelji Miroslav i Dragana, kao i brat Miloš, a sa Švajnijeve strane otac Alfred i njegov stariji brat Tobijas, koji je došao u pratnji supruge gurajući kolica sa bebom.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.