Last minute za svačiji džep

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA - M. Ljuna

Ako još niste uplatili letovanje, ne morate da očajavate. U većini agencija pronaći ćete opciju s last minute ponudama, a odlazak na more će vam biti jeftiniji nego da ste ranije uplatili aranžman.

CENA - I one malo ekskluzivnije destinacije biće pristupačnije većem broju turista iz Srbije. Jedna od takvih ponuda jeste i odlazak u Ljoret de Mar, a deset noćenja po osobi u hotelu sa tri zvezdice u dvokrevetnoj sobi koštaće vas oko 660 evra. To je otprilike 120 evra manje od standardne ponude. Naravno, ide se avionom, a putuje se 17. jula.

Ponude za destinacije poput Španije i Italije nisu toliko česte u last minute opcijama, za razliku od Grčke.

Ako ste spremni da se spakujete za Krit do 19. jula, platiće 279 evra po osobi za apartmanski smeštaj za 9 noćenja. Avion se podrazumeva, ali ne i takse za koje biste svakako morali da doplatite oko 50 evra.

Mesto koje na najbolji način spaja kulturno-istorijske veze Grčke i Sbije jeste Krf. Za termin od 20. jula (devet noćenja) u apartmanu s tri zvezdice platićete 320 evra. I ovde je u pitanju let avionom.

Ima dosta ponuda i za one s plićim džepom. Na Haniotiju, u seocetu smeštenom na prvom prstu poluostrva Halkidiki, za deset noći u četvorokrevetnom apartmanu platićete 150 evra, što je ušteda od skoro 50 evra. Kreće se autobusom 26. jula.

Dvadeset evra niža cena očekuje vas ako se odlučite za odlazak autobusom na Tasos. Polazak je zakazan za 22. jul, a osim prevoza uračunato je i deset noćenja. Last minute ponuda ima zaista puno, a sve možete proveriti na sajtu

Superodmor.rs.

Last minute ponuda ima zaista puno, a sve možete proveriti na sajtu

Superodmor.rs

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.