“I Zvezda i Voša i Čuka prolazimo u sledeću ru

24 Sata (Serbia) - - SP -

EVROPA - Fudbaleri crno-belih naporno su radili na pripremama i trener Ivan Tomić tvrdi da spremni dočekuju goste iz Poljske.

- Odlično smo radili i spremni smo za start kvalifikacija. Verujem se da smo treninzima, izjavama i igrama prijateljskim utakmicama navijačima Partizana predočili kako želimo da priđemo prvoj prepreci i kako da je preskočimo. Ne očekujem da prva utakmica bude briljantna. To nikako

VEROVATNI SASTAV PARTIZANA

Šaranov - Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac Everton, Brašanac - Janković, Radović, Mihajlović - Đurđić. Trener: Ivan Tomić

Fudbaleri Partizana večeras u Beogradu od 20.15 sati počinju kvalifikacije za Ligu Evrope utakmicom 2. kola protiv poljskog Zaglebja.

ne bi ni bilo dobro za prvi meč u sezoni, ali svakako očekujem dobro izdanje - istakao je Tomić.

On se osvrnuo i na večerašnjeg protivnika, za koji tvrdi da je izuzetno kvalitetan i da nema mesta potcenjivanju.

- Nismo imali sreće u žrebu, jer smo rano dobili jakog protivnika. Ne želimo ni da ih precenimo, a ni potcenimo. Ne očekujem da prvi meč reši pitanje plasmana u narednu rundu jer Zaglebje tri godine igra zajedno. Imamo i mi naše kvalitete i stvari na kojima baziramo optimizam, iako smo tek formirali igrački kadar - dodaje Tomić.

On je dodao i kako će Poljaci najverovatnije igrati na kontranapade, s obzirom na to da ih je takav stil igre krasio tokom cele sezone.

I uzdanica tima Nemanja Mihajlović je prilično nestrpljiv pred večerašnji meč jer želi da se u što boljem svetlu prikaže pred “grobarima”.

- Iskreno, jedva čekam da počne. Prednost je svakako domaći teren, a mana jedino može da bude da ne sagorimo u prevelikoj želji. Zato srce mora da bude vruće, a glava hladna. Igraće se ozbiljan fudbal sa ozbiljnim ekipama kakva je i ekipa Zaglebje. Mi smo spremni. Obećavamo da ćemo dati sve od sebe - kaže Mihajlović.

Meč poči u 20, u2 Čuka

20

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.