Dženifer opalila po tabloidima

24 Sata (Serbia) - - ŠOU -

BES - Dženifer Aniston je rešila da stane na kraj svim tračevima koji o njoj kruže po američkim tabloidima otvorenim pismom koje je objavila na sajtu „Hafington posta“. Evo šta je napisala:

„Čisto da se zna, nisam trudna.

Ali mi je dosta. Dosta mi je svakodnevnog nadzora i pričanja o mom telu koje se krije iza tzv. novinarstva, prvog amandmana i vesti o poznatima... Evo šta hoću da kažem - potpuni smo sa partnerom ili bez partnera, sa detetom ili bez deteta. Možemo sami da donosimo odluke šta je to nama lepo na našem telu. To je naša i samo naša odluka. Hajde da donesemo tu odluku za sebe i za sve devojčice koje se ugledaju na nas širom sveta. Hajde da donesemo tu odluku svesno, izvan tabloidne buke. Ne moramo da budemo udate ili da postanemo majke da bismo bile ostvarene. Možemo same sebi da napravimo 'živela je srećno do kraja života'... Kroz sve ove godine iskustva, naučila sam da se praksa tabloida, iako jeste opasna, verovatno nikada neće promeniti.

Ali ono što može da se promeni jeste naša svest i reakcija na toksične poruke koje se kriju u tim naizgled bezazlenim pričama koje nam se serviraju kao istina...“llll

VIŠE NA WWW.24SATA.RS

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.