Najbolji provod ovog vikenda je - za dž!

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

Za kakvu ste akciju ovog vikenda? Ludu žurku, dobru svirku, zanimljivu predstavu, klasiku? Pare za kartu vam nisu potrebne, ali trebalo bi da znate kad i gde da se pojavite.

BEER GARDEN

Zagrevanje na Beer Gardenu na Adi Ciganliji u petak počinje uz Garden Mainstream Trio od 19 sati, a od 22 ćemo slušati najbolje pesme Smaka uz

Kepu & Free Spirit. Subota se zahuktava uz Antidepresiv i Koalicioni sporazum, a zvezde večeri biće Six Pack. Program nedeljom rezervisan je za letnje matine žurke, Corona Summer Vibes, a za pultom vas čeka trojac Timbe, Kobazz i Iron. Predstava “Muškarčine”, pozorišni dokumentarac o muškosti ovde i danas, specijalitet je Filmstreeta i biće izvedena u petak na Kalemegdanu iza Prirodnjačkog muzeja, kao i uvek, potpuno besplatno za sve posetioce. Tekst predstave je nastao kolažiranjem ličnih priča, iskustava i stavova koautorskog i izvođačkog tima; dramatizacijom teza iz knjige „Biti muško“Stiva Bidalfa; citiranjem teoretičara muškog pokreta; od fragmenata iz štampe, s interneta i televizije.

SHOWROOM

Burgijanje u Cetinjskoj kreće u 22 sata, a “vremensku mašinu” prave Pava, X: AM, Kolaps, Angst, Prince Nemo i Stylo. “Tehno zvuk, direktno iz beogdskog podzemlja, udariće te u glavu i telo i poslaće te na lud put kroz vreme, jer ćeš čuti setove od kvalitetno isproduciranog njuvejva do besnih retro bengera i beskompromisnim industrijalom, u sosu od fanka”, najavili su organizatori. Ulaz je fri do ponoći, ali posle će biti 300 dinara.

BELEF

Vu-Orkestar, akademski simfonijski orkestar iz Amsterdama, nastupa u petak u 20 u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine, uz besplatan ulaz. Na programu su dela Kloda Debisija, Morisa Ravela i Sergeja Rahmanjinova.

HAPPY PEOPLE KONCERTI NA ZIDIĆU

U nastavku letnjeg serijala koncerata Doma omladine Beograda na popularnom

Zidiću u petak će se od 20 sati predstaviti grupa Infinitiv, energična trojka iz Požarevca koja balansira između roka i metala. U subotu na istom mestu i u isto vreme nastupa autorski bend Organizam iz Beograda. Ovaj četvoročlani sastav kombinuje više tradicionalnih pravaca sa elektronikom, a ispred Doma predstaviće album „Intergalaktički cirkus“koji sukcesivno objavljuju, kao i nove pesme. Supergrupa 4D (Bom Ziggy - Sevdah Baby, Rebel B, Luminous & Edge MC) ove subote postaje rezident kluba Preduzeće u Cetinjskoj, što znači da je taj dan rezervisan za Future Funk, UK House, Tribal i Tropical sound. Ulaz je besplatan. Happy People u petak stiže da zakuva odličnu žurku u Barutani, a lajnap u sastavu Goya, Marko Vuković i Lale obećava da ćemo plesati do jutra. Ulaz je besplatan do 00.30, a nakon toga će se naplaćivati 300 dinara, pa nemojte da kasnite ako mislite da prođete za dž. U subotu nemate tu opciju - grčki tehno veteran Axel Karakasis nastupiće uz podršku TKNOa, Ilije Đokovića i Andrewa Mellera. Karte su u prodaji po ceni od 400 dinara.

FILMSTREET

4D

A. Kalaba

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.