Partizan može do pobe

24 Sata (Serbia) - - SP -

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Zaglebjem bez golova u Humskoj, u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

ATAK - Jesu izabranici Ivana Tomića imali inicijativu i šanse, dve prečke, ali je Zaglebje tim koji je ostvario cilj. Sačuvao je mrežu i pred svojim navijačima će odlučivati o daljem plasmanu 21. jula, u revanšu u Poljskoj.

Poljaci su došli sa jasnom namerom da sačuvaju mrežu, crno-beli su dominirali od početka, Mihajlović je u prvom poluvremenu po levoj strani dosta muka zadavao gostima, istakao se i Janković, nije se osetilo da su mnogi igrači prvi put zajedno na zvaničnoj utakmici.

Nije se osetilo iako su u ofanzivi bili i novajlije Đurđić i Radović, na kog su posebno obraćali pažnju, jer je dugo rešetao u Poljskoj noseći dres Legije.

Polaček se istakao odbranama, naročito u 17. minutu, pri šutu Mihajlovića iskosa sa leve strane. Umeli su “grobari” ovacijama da isprate i borbenost Đurđića iako je on bio nezadovoljan pruženim, dok je u završnici zastao dah navijačima kada je Bogosavac uleteo u šesnaesterac rivala. Ipak, previše se zaleteo i prejako je zahvatio loptu, pa je pogodio prečku za kraj ozbiljnijih dešavanja u prvih 45 minuta.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.