Gol, iznuđen penal, prečka - Liverpul upoznao Grujića

24 Sata (Serbia) - - SP - Mz

UTISAK - Pogodak, iznuđen penal, prečka. Engleski mediji bruje o sjajnom debiju Marka Grujića u dresu Liverpula u utakmici sa Flitvudom.

- Ostvario mi se san, veoma sam srećan i ponosan. Kada sam došao ovde, samo sam hteo da budem sa ovim momcima. Trener mi je dao priliku da igram u startnih 11 i ja sam je iskoristio - rekao je Grujić.

A koliko mu je značio pogodak u prvoj utakmici, govori i njegovo slavlje jer je odmah otrčao ka navijačima i pao na kolena. Međutim, da engleski mediji nisu samo napumpali njegovu igru na debiju, govore i reči trenera “redsa” Jirgena Klopa.

- Grujić je još mlad, ima 20 godina. Mora još da napraduje na fizičkom i fudbalskom nivou. Postigao je gol u prvoj utakmici, a to je ostvarenje sna. Videli ste i sami, igrači na prijateljskim utakmicama ne slave često takav gol. Očigledno da je bio veliki momenat za njega. Lepo je videti tako nešto, mi smo spremni da radimo sa momcima, oni će biti sve bolji i bolji. Za prvu utakmicu ovo je bilo sasvim solidno - rekao je Klop.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.