Anin stajling sada kopiraju širom sveta

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - Il

Ana Ivanović nikada nije bila modna ikona, mada je i u najjednostavnijim kreacijama izgledala lepo. Sad je došlo njenih pet minuta zbog ovih detalja svet mode pažljivije gleda fotke s venčanja srpske teniserke i nemačkog fudbalera nego svet sporta.

LEPO A JEFTINO

Sve je počelo od jeftine venčanice koju je Ana prošetala na građanskom venčanju. Brzinom munje mediji su rastrubili da je u pitanju kreacija dizajnera Parkera Farala, koja košta samo 275 evra, a devojke iz celog sveta još brže su pojurile da kupe istu takvu - haljina je sa sajta rasprodata u toku jedne noći!

Kreator Saša Vidić nije bio oduševljen Aninim izborom cipela (a Švajni će se sigurno složiti s njim, bar zbog visokih potpetica), ali je na temu haljine rekao ono što svi mislimo: jednostavna je, malo košta, a stoji prelepo jer se Ana u njoj dobro oseća.

Nadamo se da je ovo označilo kraj tesnim i teškim venčanicama, na koje se troši bogatstvo, a lepotice u njima izgledaju kao da će se onesvestiti u svakom trenutku.

VENČANICA BROJ 2

E, za crkvu je želela ipak nešto svečanije. Venčanica koju je Ana nosila na venčanju u crkvi u Veneciji je rad dizajnerke Suzi Tarner. Kako su izvestili nemački mediji, haljina je rađena specijalno za Anu, a cena se procenjuje na između 8.000 i 10.000 evra. Šlep je dugačak oko pet metara, a cela haljina teška je između tri i četiri kilograma.

Ovu venčanicu sa šlepom dugačkim pet metara potpisala je Suzi Tarner

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.