Maler: I bez Bjelice u

24 Sata (Serbia) - - SP -

Kakav udarac za reprezentaciju Srbije! Nemanja Bjelica neće igrati na Olimpijskim igrama u Riju zbog povrede kolena.

POVREDA - Dugo je Bjelica pokušavao da se oporavi od povrede i pomogne reprezentaciji na predstojićim Igrama. Odazvao se pozivu selektora Đorđevića, bio sve vreme uz tim, vredno trenirao, požurivao oporavak, ali ništa nije uspelo. Košarkaš Minesote saopštio je da je povreda isuviše problematična da bi se mogla zalečiti pre odlaska na pripreme u Argentinu, pa je odlučio da se povuče iz tima.

- Veoma sam vezan za reprezentaciju i mnogo mi je žao što neću biti u timu na Olimpijskim igrama u Riju. Sedam godina sam svako leto provodio sa nacionalnim timom i teško je prihvatiti da neću moći da pomognem ekipi na tako velikom takmičenju. Razgovarao sam sa selektorom Đorđevićem i složili smo se da ovako takmičenje zahteva fizički potpuno spremne igrače, što ja u ovom trenutku nisam - rekao je Bjelica.

On je saopštio i da će se sada fokusirati na oporavak za novu sezonu NBA lige.

- Moram da zalečim povredu zbog koje mi se neće ostvariti velika želja da nastupim na Olimpijskim igrama, ali se nadam da ću ostvariti san na sledećim. Svim srcem ću biti uz saigrače u Riju i verujem da tamo mogu da naprave dobar rezultat - za-

Na OI nam trebaju 100%

spremni: Nemanja Bjelica i Aleksandar

Đorđević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.