Puna ljubavi

24 Sata (Serbia) - - AKTUELNO / SVET / EKONOMIJA -

tome, ali svakako da i dalje radimo bebi-posteljine, kao i sve ostalo što neko poruči. Mi ispunjavamo želje i to je ono što je kod nas jedinstveno i privlačno. Osnovni materijal za izradu knjiga koji koristimo je pamučno platno i filc. Za jednu knjigu je potrebno u proseku dva dana, ali nekada knjigu završimo i za dan, a nekada za tri do pet dana - istakao je naš sagovornik.

Koliko su njihove „tihe knjige” popularne govori i podatak da porudžbine stižu sa svih strana sveta. Ipak, nije sve išlo kako su planirali zbog zdravstvenih problema Momčila. Zahvaljujući pomoći našeg čoveka iz Amerike, uspeli su da prebrode i tu poteškoću.

- Sa zdravstvenim problemima mog supruga sa venama suočavali smo se svakog dana. Zahvaljujući jednom predivnom čoveku iz Amerike Aleksandru Krsmanoviću, uspeo je nedavno i da se operiše. Aleksandar je jedan od osnivača humanitarne organizacije „Srbi za Srbe”, ali je mimo organizacije pokrenuo akciju prikupljanja para za operaciju mog supruga i za samo mesec dana uspeo da prikupi neophodna sredstva. Mi nemamo reči kojima možemo da mu zahvalimo, ali on zna šta je učinio za nas i našu decu, kojoj je zdrav otac zaista neophodan. Takođe bismo hteli da zahvalimo i Verskom dobrotvornom starateljstvu na pomoći oko smeštaja posle operacije, na velikodušnom iznenađenju i na poklonima koje su poslali kao dobrodošlicu za rođenje malom Simeonu - sa zahvalnošću je istakla

Od njih treba prepisivati: Momčilo, Irena, Matija

(11), Sergej (10), Doroteja (9), Amelija (8) i Simeon (u maminom naručju)

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.