Lima smuvala Klintovog sina

24 Sata (Serbia) - - ŠOU - Lj. Krstić

Adrijana Lima ima novog dečka. I nije nemački fudbaler Sami Kedira, s kojim se pre nekoliko dana brčkala na Mikonosu, već glumac, i to ni manje - ni više nego sin legendarnog Klinta Istvuda - Skot.

princom, Lima je imala baš burnu 2006. Pre nego što se smuvala sa Markom Jarićem, bila je u kraćoj vezi sa slavnim bejzbol igračem Derekom Džeterom, zatim sa pevačem Denijem, nakon čega je rešila da se skrasi pored našeg košarkaša.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju krajem 2006, a u bračne vode su uplovili 2009. na Dan zaljubljenih. Imaju dve ćerkice, Valentinu i Sijenu. Rastali su se 2014. godine, a razvod je finalizovan u martu ove godine.

Nakon što su se rastali, stvari postaju baš zanimljive! Prvo se šuškalo da je u romansi sa Džastinom Biberom, a nekoliko meseci kasnije uslikana je kako se drži za ruke sa mišićavim bokserom Velikim Džoom. Njih dvoje su pre dva meseca prvi put zvanično bili na crvenom tepihu zajedno, i to nakon više od godinu dana veze. Ali bivša srpska snajka ni ovu vezu nije uspela da održi. Otkad su raskinuli, Limu se mediji povezali sa više poznatih faca do - Skota Istvuda.

DŽASTIN BIBER PRINC OD LIHTENŠTAJNA

MARKO JARIĆ

LENI KRAVIC

SKOT ISTVUD

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.