Tomićeve muke sa Bugarima

24 Sata (Serbia) - - SP - Mmv

PARTIZAN - Trener fudbalskog kluba Partizan Ivan Tomić već danima muči muku sa Bugarima u timu. On je prvobitno odstranio iz ekipe Ivana Bandalovskog, a potom je i zamerio Valeriju Božinovu zbog loše forme.

Ovo nisu baš najbolje vesti za Partizan, koji u četvrtak od 19.45 sati igra revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Zaglebja (0:0). Trener Partizana Božinovu zamera na kilaži i navodnom neispunjavanju taktičkih zamisli, pa se pred meča za opstanak na evropskoj sceni premišlja da li da ga uopšte i povede u Poljsku. S druge strane, Bandalovski sigurno neće biti u timu za revanš.

- Bandalovski sigurno neće igrati u Poljskoj, a za Božinova ćemo već videti - bio je kratak strateg crno-belih. Bugarski desni bek je ušao u sukob sa upravom nakon što ga je na toj strani zamenio Miroslav Vulićević, a potom je i odbio da uđe u igru tokom prvog meča sa Zaglebjem.

- Ne želim da se bavim Bandalovskim. Pred nama je jako važna utakmica da bih sad pričao o njemu. Ne trenira sa prvim timom i na upravi je da vidi šta će s njim - rekao je Tomić.

VALERI BOŽINOV

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.