Udžet dug...

24 Sata (Serbia) - - ORT - M. Zarić

njihov vlasnik ulaže 40 do 50 miliona evra godišnje, a naš dug iznosi baš toliko, možda malo manje - rekao je Zvezdin strateg.

Božović nema previše kadrovskih problema pred večerašnji meč jer ne može da računa samo na Petra Orlandića koji je doživeo povredu.

- Što se Lukovića tiče, ne znam odakle te informacije da neće igrati. Mouče je odličan igrač, najverovatnije će početi utakmicu. Ima dobar karakter, a i ja lično volim igrače iz Argentine. Oni i ako nisu spremni to nadoknađuju željom i borbenošću. Što se Vijeire tiče, Ugo uvek može da reši utakmicu. Nije zatresao mrežu u Valeti iako je imao dve šanse, ali biće on na onom starom nivou jer ima motiva. Kada je o Ruizu reč, fizički se bolje oseća, spreman je da odigra jedno poluvreme, ali ne treba da žurimo sa njim, kako ne bi izgoreo kao neki prethodni igrači koje smo ubacivali, a nisu bili spremni - objasnio je on.

Trener crveno-belih nije isključio ni opciju da se Zvezda još pojača do kraja prelaznog roka.

- Postoji mogućnost da se pojačamo, pogotovo zbog velike euforije oko Lige šampiona. U Evropi je teško igrati bez tradicije, a Zvezda je nema u poslednje vreme - zaključio je Božović.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.