"Raspareni" kupaći je hit ovog leta

24 Sata (Serbia) - - STIL - Lj. Krstić

TREND - Ruku na srce, i prošle godine se kod nas furala ova moda na plažama, a za razliku od mnogih drugih trendova, ovaj pristaje svim ženama. Nekima se sviđa, drugi ga hejtuju, a mi imamo tri razloga zbog kojih bi svaka žena trebalo da ga obožava.

RAJ ZA ŠOPING

Ako ste se kojim slučajem ovih dana našli na nekoj od plaža, sigurno ste primetili novi trend kada je o kupaćim kostimima reč - dvodelni kostimi kod kojih se gornji i donji deo razlikuju totalni su hit.

Dosad su i ptice naučile da devojka može da bude XL u predelu grudi, ali S u predelu guze - ako se odlučite za kupaći koji ima dve različite boje, lako možete da kupite odvojeno gornji i donji deo. Gornji ima u vašoj veličini u crvenoj, a donji samo u belo-plavoj boji? Nema problema - to je sada in! Ako, pak, ne kupujete odvojeno gornji i donji deo, uvek možete da krenete u šoping sa drugaricom koja ima drugačiji oblik tela od vas. Tako ona može da uzme one delove koji njoj odgovaraju, a vi uzmete ono što vi želite. Na taj način ćete potrošiti manje para.

CENA

Ako kupite dva kupaća kostima različitih dezena (na primer jedan jednobojan, a drugu cvetni), automatski ste dobili čak četiri moguće kombinacije. Drugim rečima, za iste pare dobijate duplo više stvari - što je sjajna vest kad pred polazak na more pokušavate da se skrpite sa što manje para.

PRILAGOĐAVA SE VAŠEM TELU

Devojke sa malim grudima, ali velikom guzom, mogu da se odluče za crni donji deo kupaćeg, koji će vizuelno da smanji ovaj deo tela - ali zato gore mogu da obuku trougliće sa raznobojnim cvetovima ili jednostavno beli deo kupaćeg koji će vizuelno da uveća grudi. Isto važi i za resice, koje su ove godine popularnije nego ikada - donji deo sa resama će da istakne obline, pa možete da ga kombinujete sa “ravnim” gornjim delom. Resice na trouglićima savetujemo devojkama koje žele da privuku pažnju na grudi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.