Posivibe: Oni ši

24 Sata (Serbia) - - BEOGRAD / VODIČ -

Ekipa mladih Beograđana rešila je da stane na put negativnoj energiji i svima kojima je potrebno malo više optimizma (dakle, svima) pruže besplatan način za to. Četvorica momaka koji se bave programiranjem razvili su aplikaciju koja ima samo jednu svrhu - da širi pozitivnu energiju.

APLIKACIJA - Dejan Mitrović, Radivoje Nešovanović, Filip Miladinović i Aleksandar Burić zajedno su razvili aplikaciju “Posivibe”, pomoću koje korisnici jedni drugima šalju poruke pune ljubavi, podrške, humora, pozitivne energije i svega onoga što može da vas natera da se nasmešite. Ideja je sinula Aleksandru i nije mogao da spava dok je nije sproveo u realnost.

- Jedna moja drugarica se vratila sa velikog takmičenja u Italiji i tada sam sa njom pričao koliko svakom čoveku znači kada ima jasnu sliku onoga što želi da postigne i kada ima nekoga da ga podržava. Iste večeri napisao sam listu stvari koje ja želim da postignem. Nisam mogao da spavam do šest ujutru jer sam smislio da bi to bila super aplikacija - priča Aleksandar (33) za “24 sata”.

Već sutradan je pričao sa kolegama i prijateljima, koji su se složili da će to rado uraditi za svoju dušu. Budući da se sva četvorica bave programerskim poslovima, odmah su krenuli u akciju. Rezultat njihovog zajedničkog rada je aplikacija “Posivibe”, koja korisnicima omogućava da šalju, smišljaju i primaju pozitivne i vesele poruke.

- Svima nam je muka od loših stvari i strašnih vesti, a isto tako nam je muka da gledamo kako ljudi često

Pozitivna energija:

Dejan Mitrović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.