Radović: Nikad nisam izgubio od Zaglebja, pa neću ni sutra

24 Sata (Serbia) - - ORT - V. Ivanović

OPTIMIZAM - On je izuzetno optimističan pred revanš meč sa Zaglebjem (sutra 21.05), navodeći da nikada nije izgubio od ove ekipe.

- Imam osećaj da neću ni sutra! Zaista verujem u to. Imam pozitivan skor u Lubinu. To je motiv više za mene da odigram na nivou. U prvom meču u Beogradu videlo se da smo kvalitetniji rival. Neodstajalo nam je sreće, ali i koncentracije pri realizaciji. Ishod je trebalo da bude drugačiji, u našu korist. Ali spremni smo i orni da prođemo Poljake. Ako budemo ponovili igru iz Humske, u to uopšte ne sumnjam - rekao je Radović.

Zaglebje je u okviru prvog kola "Estraklasa” lige deklasiralo Koronu sa 4:0 i tako pripretilo crno-belima pred dolazak u Poljsku.

- Nije nas to uplašilo. Inače, rezultat tog meča je previsok. Korona je prošle godine jedva izborila opstanak. Nejak je to rival. Zaglebje je tri gola postiglo iz prekida i na to treba da obratimo pažnju samouveren je Radović.

Poljaci su u beogradskoj utakmici parkirali autobus ispred svog gola, a igrači Partizana prosto nisu znali da pronađu rešenje za njihov stil igre.

- Uveren sam da će biti drugačija u revanšu. Osećam da će Zaglebje da se otvori i da igra sasvim drugačije. To će nama, ujedno, olakšati igru i dati više prostora za postizanje gola - smatra napadač.

Navijači Zaglebja, viđeni na stadionu u Humskoj, izgledali su zatrašujuće, što garantuje vrelu atmosferu na tribinama.

- Zaglebje ima pravi fudbalski stadion, bez atletske staze. Može da se napravi dobra atmosfera, ali ne verujem da će stadion da bude pun. Uostalom, to nas i ne interesuje. Koncentrisani smo samo na pozitivan rezultat i naš prolaz u treće kolo kvalifikacija - zaključio je Radović.

UEFA je promenila termin odigravanja revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Poljskoj, između Zaglebja i Partizana. Umesto u prvobitnih 19.45, utakmica će početi u 21.05 i biće poslednja na sutrašnjem programu.

Miroslav Radović, desetka koja je Partizanu nedostajala već duži vremenski period, pokazao je u prvom ovosezonskom meču crno-belih protiv Zaglebja da je istinsko pojačanje. Nekada najbolji igrač poljskog šampionata, dok je nosio dres Legije, vratio se na mesto uspeha.

UEFA je promenila termin

odigravanja utakmice, pa meč u Poljskoj počinje

u 21.05 sati

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.