Pred Ludogorec

24 Sata (Serbia) - - ORT - R. Đurović

uposlio Mičela Donalda, a ovaj je poslao pravu bombu sa 20 metara. Lopta se od leve stative odbila u mrežu, a golman Bartolo nije imao nikakve šanse. Od tada se promenila situacija na terenu. Izabranici Miodraga Božovića preuzeli su inicijativu i do kraja poluvremena zapretili preko Vijeire i Ibanjeza, ali je mreža ostala netaknuta.

Konačan rezultat postavljen je u 76. minutu. Slavoljub Srnić je uposlio Kataija koji je umakao odbrani gostiju i zatresao mrežu. Ponovo je Katai bio Zvezdin spasilac jer je pre nedelju dana postigao pogodak na Malti za 1:1. Na ovom meču je nosio kapitensku traku, jer Aleksandar Luković nije ni ulazio u igru.

"Potvrdilo se ono što smo i ranije pričali, da nema lakih protivnika i unapred dobijenih utakmica. Valeta je pokazala da moramo ozbiljno da priđemo svakom rivalu. Primili smo gol iz prekida, iako smo superiorniji u visini, ta greška nas je psihološki poremetila i teško smo se vratili u meč. Imali smo sreće da Donald postigne fenomenalan pogodak, a kasnije je Katai doneo pobedu. Najbitnije je da smo pobedili", bio je prvi utisak trenera Miodraga Božovića.

"Moramo bolje da igramo i to će se i desiti. Nisam nikom obećao Ligu šampiona, pa se zato i ne nerviram. Ima novih igrača, neki su došli sedam ili 10 dana pre meča. Ovo nam je druga utakmica. I Valeta je imala iskusne igrače, Džonatan je izvanredan igrač, Mifsud je legenda, igrao je u Engleskoj, svi igraju fudbal... Trener je napravio ozbiljnu ekipu", poručio je Grof.

pnja pred duele u narednoj rundi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.